Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61741
Title: Особливості підбору технологічного устаткування для пекарень малої потужності
Authors: Гіренко, Н. І.
Крамаренко, П. Ю.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гіренко Н. І., Крамаренко П. Ю. Особливості підбору технологічного устаткування для пекарень малої потужності. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 139-140.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61741
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (13940.pdf111.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.