Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46416
Title: Особливості підготовки педагогів професійної освіти у сфері харчових технологій
Authors: Крамаренко, Д. П.
Гіренко, Н. І.
Дуб, В. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Крамаренко Д. П., Гіренко Н. І., Дуб В. В. Особливості підготовки педагогів професійної освіти у сфері харчових технологій. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 152-153.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46416
Appears in Collections:Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_152-153.pdf677.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.