Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46416
Title: | Особливості підготовки педагогів професійної освіти у сфері харчових технологій |
Authors: | Крамаренко, Д. П. Гіренко, Н. І. Дуб, В. В. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Крамаренко Д. П., Гіренко Н. І., Дуб В. В. Особливості підготовки педагогів професійної освіти у сфері харчових технологій. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 152-153. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46416 |
Appears in Collections: | Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_152-153.pdf | 677.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.