Browsing by Author Гіренко, Наталія Ігорівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Дослідження дисперсних систем для створення полікомпонентних фаршевих масКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Дуб, Володимир Васильович
2017Дослідження емульгуючих властивостей добавок гідробіонтівКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Дуб, Володимир Васильович
2016Освіта як ціннісний пріоритет сучасного українського суспільстваВарипаєв, Олексій Михайлович; Гіренко, Наталія Ігорівна
2018-10-10Спосіб виробництва емульсійної системи з гідролізатом колагену з рибиКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна
2018-02-26Спосіб виробництва емульсійної системи з гідролізатом колагену рибиКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна
2018-12-26Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом птиці та рослинними гідробіонтамиКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Дуб, Володимир Васильович
2018-02-26Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом птиці та рослинними гідробіонтамиКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Дуб, Володимир Васильович
2019-05-10Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинними гідробіонтамиКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна
2018-07-10Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинними гідробіонтамиКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна
2018-12-10Спосіб одержання комбінованого фаршу з рибною сировиною та рослинними гідробіонтамиКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2018-02-26Спосіб одержання комбінованого фаршу з рибною сировиною та рослинними гідробіонтамиКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2017-04-10Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовцівКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Товма, Лідія Федорівна; Дуб, Володимир Васильович
2018-04-25Спосіб одержання фаршу з молочним білком для млинців для формування раціону військовослужбовцівКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Товма, Лідія Федорівна; Дуб, Володимир Васильович
2021Технологія фаршевих напівфабрикатів з використанням продуктів переробки гідробіонтів: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – Технологія харчової продукціїКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі