Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16016
Title: Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців
Authors: Крамаренко, Дмитро Павлович
Гіренко, Наталія Ігорівна
Товма, Лідія Федорівна
Дуб, Володимир Васильович
Issue Date: 10-Apr-2017
Citation: Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців. Патент України на корисну модель № 115156, МПК (2017.01) A22C 7/00 A23C 21/08 (2006.01) A23C 23/00 A21B 5/03 (2006.01). Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, Л. Ф. Товма, В. В. Дуб. Заявники та патентовласники: держ. заклад "Луганський нац. ун-т ім. Тараса Шевченка", Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 08955. Заявл. 22.08.2016. Опубл. 10.04.2017, Бюл.№ 7. 5 c.
Series/Report no.: 11;115156
Abstract: Спосіб одержання млинцевого фаршу з молочним білком для формування раціону військовослужбовців, який включає пропускання кислого сиру крізь протиральну машину, додавання компонентів фаршу та ретельне перемішування. Під час перемішування додають перець чорний мелений, суху цистозіру і рис відварний, цибулю ріпчасту, обсмажену на шпику свинячому, з додаванням печериць та подрібненого котлетного м'яса і висівок пшеничних, після перемішування шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують до температури 3…5 °C або заморожують до досягнення температури в центрі батону -17 -19 °C.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16016
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
115156.pdf172.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.