Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16146
Title: | Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинними гідробіонтами |
Authors: | Крамаренко, Дмитро Павлович Гіренко, Наталія Ігорівна |
Issue Date: | 10-Jul-2018 |
Citation: | Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинними гідробіонтами. Патент України на корисну модель № 126915, МПК A23L 13/40 (2016.01) A23L 17/60 (2016.01). Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко. № u 2018 01082. Заявл. 05.02.2018. Опубл. 10.07.2018, Бюл.№ 13. 7 с. |
Series/Report no.: | 11;126915 |
Abstract: | Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинними гідробіонтами передбачає додавання перцю чорного меленого, біологічно активної водоростевої добавки, цибулі ріпчастої, печериць та подрібненого котлетного м'яса. Після перемішування здійснюють шприцювання у целофанову оболонку, охолодження до температури 3-5 °C або заморожування до досягнення температури в центрі батона -17…-19 °C. Під час перемішування додають як жировий компонент емульсійну систему з гідролізатом колагену риби на основі соняшникової олії і жиру свинячого, як додаткові компоненти відварну протерту квасолю і січену зелень, яйця курячі або меланж, а як біологічну добавку порошки рослинних гідробіонтів (водоростей - цистозіри і ламінарії; або рослин - зостери і ряски малої). |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16146 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
126915.pdf | 187.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.