Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16100
Title: Спосіб одержання фаршу з молочним білком для млинців для формування раціону військовослужбовців
Authors: Крамаренко, Дмитро Павлович
Гіренко, Наталія Ігорівна
Товма, Лідія Федорівна
Дуб, Володимир Васильович
Issue Date: 25-Apr-2018
Citation: Спосіб одержання фаршу з молочним білком для млинців для формування раціону військовослужбовців. Патент України на винахід № 116709, МПК (2018.01) A23C 23/00 A23L 3/36 (2006.01) A23L 13/40 (2016.01) A23L 13/60 (2016.01). Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, Л. Ф. Товма, В. В. Дуб. Заявники та патентовласники: держ. заклад "Луганський нац. ун-т ім. Тараса Шевченка", Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № a 2016 08956. Заявл. 22.08.2016. Опубл. 25.04.2018, Бюл.№ 8. 5 с.
Series/Report no.: 11;116709
Abstract: Винахід стосується способу одержання фаршу з молочним білком для млинців, який включає пропускання кислого сиру крізь протиральну машину, додавання компонентів фаршу та ретельне перемішування, причому під час перемішування додають перець чорний мелений, суху цистозіру і рис відварний, цибулю ріпчасту, обсмажену на шпику свинячому, з додаванням печериць та подрібненого котлетного м'яса і висівок пшеничних, після перемішування шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують до температури 3-5 °C або заморожують до досягнення температури в центрі батона -17…-19 °C.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16100
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
116709.pdf217.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.