Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Аналіз технологій продукції з сиру кисломолочного як передумова інноваційного задуму нової продукції | Тютюкова, Дар’я Олександрівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна |
2018 | Дослідження впливу декальцифікації молока знежиреного на фізико-хімічні властивості сиру кисломолочного | Гринченко, Наталя Геннадіївна; Тютюкова, Дар’я Олександрівна |
2023 | Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію. Том 1. Розробка теоретичної моделі інтенсифікації технологічних процесів виробництва молочних продуктів | Гринченко, Наталя Геннадіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Погожих, Микола Іванович |
2014-10-10 | Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів | Янчева, Марина Олександрівна; Дроменко, Олена Борисівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна |
2014-10-27 | Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів | Янчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатолівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна |
2016-10-10 | Спосіб зберігання замороженого курячого філе | Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Беркаш, Тетяна Сергіївна; Талащенко, Микита Станіславович |
2010-08-25 | Спосіб комплексної переробки риби | Пивоваров, Павло Петрович; Пивоваров, Євгеній Павлович; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Товма, Лідія Федорівна |
2018-12-26 | Спосіб одержання напівфабрикату сирно-емульсійного | Гринченко, Наталя Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Тютюкова, Дар'я Олександрівна; Листопад, Анна Петрівна |
2015-10-12 | Спосіб одержання фаршу м'яса курки механічного обвалювання | Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Борисенко, Катерина Владиславівна; Пернеровська, Анастасія Станіславівна |
2022-09-14 | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного | Перцевий, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Маяк, Ольга Анатоліївна; Іващенко, Сергій Григорович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Котляр, Олег Володимирович |
2022-09-14 | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного | Перцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гурський, Петро Васильович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Іващенко, Сергій Григорович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Кравченко, Сергій Ігорович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Котляр, Олег Володимирович |
2022-09-14 | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного | Гурський, Петро Васильович; Перцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Маяк, Ольга Анатоліївна; Іващенко, Сергій Григорович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Омельченко, Світлана Борисівна; Котляр, Олег Володимирович |
2014-10-27 | Суміш кріопротекторна "Kriomeat" СК 001 для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів | Янчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатолівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна |
2014-10-27 | Суміш кріопротекторна "Kriomeat" СК 001 для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів | Янчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатолівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна |
2015-01-12 | Суміш кріопротекторна "Kriomeat" СК 002 для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів | Янчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатолівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна |
2015-01-12 | Суміш кріопротекторна «Кріомеат» СК 002 для виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатів | Янчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатолівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна |
2018 | Технологія напівфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока з регульованим складом сольової системи: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - технологія харчової продукції | Гринченко, Наталя Геннадіївна; Тютюкова, Дар’я Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2023 | Харчові технології: метод. вказівки, спец. 181 "Харчові технології" | Гринченко, Наталя Геннадіївна; Желєва, Тетяна Сергіївна |