Browsing by Author Гринченко, Наталя Геннадіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 16 of 16
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Аналіз технологій продукції з сиру кисломолочного як передумова інноваційного задуму нової продукціїТютюкова, Дар’я Олександрівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна
2018Дослідження впливу декальцифікації молока знежиреного на фізико-хімічні властивості сиру кисломолочногоГринченко, Наталя Геннадіївна; Тютюкова, Дар’я Олександрівна
2023Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальцію. Том 1. Розробка теоретичної моделі інтенсифікації технологічних процесів виробництва молочних продуктівГринченко, Наталя Геннадіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Погожих, Микола Іванович
2014-10-10Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Дроменко, Олена Борисівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
2014-10-27Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатолівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
2016-10-10Спосіб зберігання замороженого курячого філеОнищенко, В'ячеслав Миколайович; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Беркаш, Тетяна Сергіївна; Талащенко, Микита Станіславович
2010-08-25Спосіб комплексної переробки рибиПивоваров, Павло Петрович; Пивоваров, Євгеній Павлович; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Товма, Лідія Федорівна
2018-12-26Спосіб одержання напівфабрикату сирно-емульсійногоГринченко, Наталя Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович; Тютюкова, Дар'я Олександрівна; Листопад, Анна Петрівна
2015-10-12Спосіб одержання фаршу м'яса курки механічного обвалюванняОнищенко, В'ячеслав Миколайович; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Борисенко, Катерина Владиславівна; Пернеровська, Анастасія Станіславівна
2022-09-14Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоПерцевий, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Маяк, Ольга Анатоліївна; Іващенко, Сергій Григорович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Котляр, Олег Володимирович
2022-09-14Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоПерцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гурський, Петро Васильович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Іващенко, Сергій Григорович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Кравченко, Сергій Ігорович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Котляр, Олег Володимирович
2022-09-14Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоГурський, Петро Васильович; Перцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Гринченко, Наталя Геннадіївна; Маяк, Ольга Анатоліївна; Іващенко, Сергій Григорович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Омельченко, Світлана Борисівна; Котляр, Олег Володимирович
2014-10-27Суміш кріопротекторна "Kriomeat" СК 001 для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатолівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
2015-01-12Суміш кріопротекторна «Кріомеат» СК 002 для виробництва заморожених м’ясних посічених напівфабрикатівЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Большакова, Вікторія Анатолівна; Гринченко, Наталя Геннадіївна
2018Технологія напівфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока з регульованим складом сольової системи: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 - технологія харчової продукціїГринченко, Наталя Геннадіївна; Тютюкова, Дар’я Олександрівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2023Харчові технології: метод. вказівки, спец. 181 "Харчові технології"Гринченко, Наталя Геннадіївна; Желєва, Тетяна Сергіївна