Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52702
Title: | Харчові технології: метод. вказівки, спец. 181 "Харчові технології" |
Authors: | Гринченко, Наталя Геннадіївна Желєва, Тетяна Сергіївна |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Харчові технології: метод. вказівки до виконання курсового проекту для студ. РВО бакалавр спец. 181 "Харчові технології" освітньо-профксійної програми "Технології харчових продуктів тваринного походження"; уклад.: Н. Г. Гринченко, Т. С. Желєва. Харків: ДБТУ, 2023. 22 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52702 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_KP_Kharchovi tekhnolohiyi_2023.pdf | 1.71 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.