Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52702
Title: Харчові технології: метод. вказівки, спец. 181 "Харчові технології"
Authors: Гринченко, Наталя Геннадіївна
Желєва, Тетяна Сергіївна
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Харчові технології: метод. вказівки до виконання курсового проекту для студ. РВО бакалавр спец. 181 "Харчові технології" освітньо-профксійної програми "Технології харчових продуктів тваринного походження"; уклад.: Н. Г. Гринченко, Т. С. Желєва. Харків: ДБТУ, 2023. 22 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52702
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_KP_Kharchovi tekhnolohiyi_2023.pdf1.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.