Browsing by Author Гревцева, Н. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 29  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Використання порошку з виноградних кісточок як замінника какао-порошку в технології виробництва здобного печиваГревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.
2020Використання студентоцентрованого підходу під час підготовки фахівців харчової галузіГревцева, Н. В.; Артамонова, М. В.; Шматченко, Н. В.
2013Вплив кріопаст із моркви та гарбуза на властивості макаронного тістаГревцева, Н. В.; Набоков, Д. О.; Даценко, А. М.
2019Вплив функціонально-технологічних властивостей виноградних порошків на показники якості кондитерських виробівСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.; Касабова, К. Р.
2019Дослідження впливу виноградних порошків на процеси, що відбуваються під час зберігання кондитерських виробівСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.; Городиська, О. В.
2021Дослідження впливу порошку з виноградних вичавків на реологічні властивості тіста з пшеничного борошнаГревцева, Н. В.; Лоу Веньцзюань
2016Дослідження впливу порошку з виноградних кісточок на показники якості здобного печиваСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.
2013Дослідження збереженості β-каротину в макаронних виробахНабоков, Д. О.; Гревцева, Н. В.
2012Застосування системи НАССР під час розробки технології макаронних виробівНабоков, Д. О.; Гревцева, Н. В.
2012Збереженість каротиноїдів у макаронних виробахНабоков, Д. О.; Гревцева, Н. В.
2020Значення академічної доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузіСамохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Гревцева, Н. В.
2016Компетентнісний підхід як підґрунтя підготовки фахівців харчової галузіСамохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Гревцева, Н. В.; Кравченко, О. І.
2021-04-08Концентровані напої швидкого приготуванняГревцева, Н. В.; Бєлікова, В. В.
2012Метод групових проектів як засіб реалізації компетентнісного підходу до викладання дисципліни «Технологія галузі»Олійник, С. Г.; Самохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Кравченко, О. І.
2019Організація самостійної роботи студентів під час вивчення дисципліни «Харчові технології»Артамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Шматченко, Н. В.
2014Перспективи використання порошку з виноградних кісточок у виробництві бісквітного напівфабрикатуСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.; Букреєва, Ю. В.
2016Порошок із виноградних кісточок як альтернатива какао-порошку у виробництві глазуріГревцева, Н. В.; Городиська, О. В.; Верешко, А. А.
2021-04-08Розробка технології безглютенового заварного напівфабрикату для хворих на целіакіюГревцева, Н. В.; Діанова, О .В.
2015Розробка технології пісочного печива з використанням порошку з виноградних кісточокСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.; Букреєва, Ю. В.
2019-05-15Технологічні властивості виноградних порошків як сировини для виробництва здобного печиваБрикова, Т. М.; Гревцева, Н. В.; Самохвалова, О. В.