Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Гревцева, Н. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 29
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Використання порошку з виноградних кісточок як замінника какао-порошку в технології виробництва здобного печива
Гревцева, Н. В.
;
Брикова, Т. М.
2020
Використання студентоцентрованого підходу під час підготовки фахівців харчової галузі
Гревцева, Н. В.
;
Артамонова, М. В.
;
Шматченко, Н. В.
2013
Вплив кріопаст із моркви та гарбуза на властивості макаронного тіста
Гревцева, Н. В.
;
Набоков, Д. О.
;
Даценко, А. М.
2019
Вплив функціонально-технологічних властивостей виноградних порошків на показники якості кондитерських виробів
Самохвалова, О. В.
;
Гревцева, Н. В.
;
Брикова, Т. М.
;
Касабова, К. Р.
2019
Дослідження впливу виноградних порошків на процеси, що відбуваються під час зберігання кондитерських виробів
Самохвалова, О. В.
;
Гревцева, Н. В.
;
Брикова, Т. М.
;
Городиська, О. В.
2021
Дослідження впливу порошку з виноградних вичавків на реологічні властивості тіста з пшеничного борошна
Гревцева, Н. В.
;
Лоу Веньцзюань
2016
Дослідження впливу порошку з виноградних кісточок на показники якості здобного печива
Самохвалова, О. В.
;
Гревцева, Н. В.
;
Брикова, Т. М.
2013
Дослідження збереженості β-каротину в макаронних виробах
Набоков, Д. О.
;
Гревцева, Н. В.
2012
Застосування системи НАССР під час розробки технології макаронних виробів
Набоков, Д. О.
;
Гревцева, Н. В.
2012
Збереженість каротиноїдів у макаронних виробах
Набоков, Д. О.
;
Гревцева, Н. В.
2020
Значення академічної доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузі
Самохвалова, О. В.
;
Олійник, С. Г.
;
Гревцева, Н. В.
2016
Компетентнісний підхід як підґрунтя підготовки фахівців харчової галузі
Самохвалова, О. В.
;
Олійник, С. Г.
;
Гревцева, Н. В.
;
Кравченко, О. І.
2021-04-08
Концентровані напої швидкого приготування
Гревцева, Н. В.
;
Бєлікова, В. В.
2012
Метод групових проектів як засіб реалізації компетентнісного підходу до викладання дисципліни «Технологія галузі»
Олійник, С. Г.
;
Самохвалова, О. В.
;
Гревцева, Н. В.
;
Кравченко, О. І.
2019
Організація самостійної роботи студентів під час вивчення дисципліни «Харчові технології»
Артамонова, М. В.
;
Гревцева, Н. В.
;
Шматченко, Н. В.
2014
Перспективи використання порошку з виноградних кісточок у виробництві бісквітного напівфабрикату
Самохвалова, О. В.
;
Гревцева, Н. В.
;
Брикова, Т. М.
;
Букреєва, Ю. В.
2016
Порошок із виноградних кісточок як альтернатива какао-порошку у виробництві глазурі
Гревцева, Н. В.
;
Городиська, О. В.
;
Верешко, А. А.
2021-04-08
Розробка технології безглютенового заварного напівфабрикату для хворих на целіакію
Гревцева, Н. В.
;
Діанова, О .В.
2015
Розробка технології пісочного печива з використанням порошку з виноградних кісточок
Самохвалова, О. В.
;
Гревцева, Н. В.
;
Брикова, Т. М.
;
Букреєва, Ю. В.
2019-05-15
Технологічні властивості виноградних порошків як сировини для виробництва здобного печива
Брикова, Т. М.
;
Гревцева, Н. В.
;
Самохвалова, О. В.