Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47431
Title: | Значення академічної доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузі |
Authors: | Самохвалова, О. В. Олійник, С. Г. Гревцева, Н. В. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Самохвалова О. В., Олійник С. Г., Гревцева Н. В. Значення академічної доброчесності в освітньому та науковому процесі підготовки фахівців харчової галузі. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 308-309. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47431 |
Appears in Collections: | Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_308-309.pdf | 705.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.