Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19342
Title: Дослідження впливу порошку з виноградних вичавків на реологічні властивості тіста з пшеничного борошна
Authors: Гревцева, Н. В.
Лоу Веньцзюань
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Гревцева Н. В., Лоу Веньцзюань Дослідження впливу порошку з виноградних вичавків на реологічні властивості тіста з пшеничного борошна. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 57-58.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19342
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-57-58.pdf143.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.