Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29467
Title: Вплив кріопаст із моркви та гарбуза на властивості макаронного тіста
Authors: Даценко, А. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Гревцева, Н. В.
Набоков, Д. О.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Даценко А. М. Вплив кріопаст із моркви та гарбуза на властивості макаронного тіста. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гревцева Н. В., Набоков Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 61.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29467
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_61-61.pdf121.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.