Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36934
Title: | Дослідження впливу порошку з виноградних кісточок на показники якості здобного печива |
Authors: | Самохвалова, О. В. Гревцева, Н. В. Брикова, Т. М. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Брикова Т. М. Дослідження впливу порошку з виноградних кісточок на показники якості здобного печива. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 181-183. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36934 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_181-183.pdf | 133.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.