Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36934
Title: Дослідження впливу порошку з виноградних кісточок на показники якості здобного печива
Authors: Самохвалова, О. В.
Гревцева, Н. В.
Брикова, Т. М.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Брикова Т. М. Дослідження впливу порошку з виноградних кісточок на показники якості здобного печива. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 181-183.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36934
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_181-183.pdf133.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.