Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51592
Title: Збереженість каротиноїдів у макаронних виробах
Authors: Набоков, Д. О.
Гревцева, Н. В.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Набоков Д. О., Гревцева Н. В. Збереженість каротиноїдів у макаронних виробах. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 71-72.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51592
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_71-72.pdf216.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.