Browsing by Author Горбань, В. Г.
Showing results 1 to 12 of 12
Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Аналіз реологічних властивостей білково-цукрової суміші на основі ферментованої яєчної маси | Артеменко, В. С.; Горбань, В. Г.; Горбань, О. В. |
2011 | Використання білкової добавки з ферментованої колагеновмісної сировини у виробництві листкового тіста | Горбань, В. Г.; Чернова, Л. О.; Салтикова, Д. А. |
2011-05-19 | Використання білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини в технологіях січених кулінарних виробів | Коваленко, В. О.; Панікарова, Б. О.; Горбань, В. Г. |
2013 | Використання комп’ютерних технологій під час складання раціонів студентами | Дуденко, Н. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Горбань, В. Г.; Серік, М. Л. |
2012 | Дослідження реологічних властивостей білково-цукрової суміші з ферментованої яєчної маси | Артеменко, В. С.; Горбань, О. В.; Горбань, В. Г.; Малафаєв, М. Т. |
2009 | Перспективи розвитку технологій м'ясних січених напівфабрикатів з використанням композицій протеолітичних ферментних препаратів | Коваленко, В. О.; Горбань, В. Г.; Чернова, Л. О. |
2011-10-20 | Реологічні характеристики яєчно-цукрової суміші на основі ферментованої яєчної маси | Артеменко, В. С.; Горбань, В. Г.; Горбань, О. В. |
2010 | Технологія виробництва бісквітного тіста на основі ферментованої яєчної маси | Артеменко, В. С.; Горбань, В. Г.; Горбань, О. В. |
2014-05-22 | Технологія виробництва м’ясних комбінованих виробів на основі структурованого білка соняшнику | Горбань, В. Г.; Павлоцька, Л. Ф. |
2013 | Технологія каротиновмісної добавки на основі мікроводорості Dunaliella salina | Дуденко, Н. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Горбань, В. Г.; Антоненко, С. П.; Цибань, Л. С. |
2016 | Удосконалення методики викладання дисципліни «Гігієна і санітарія» | Старостенко, Б. О.; Горбань, В. Г. |
2015 | Інноваційні технології та їх упровадження у вищих навчальних закладах | Дуденко, Н. В.; Горбань, В. Г.; Панікарова, Б. О. |