Browsing by Author Горбань, В. Г.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Аналіз реологічних властивостей білково-цукрової суміші на основі ферментованої яєчної масиАртеменко, В. С.; Горбань, В. Г.; Горбань, О. В.
2011Використання білкової добавки з ферментованої колагеновмісної сировини у виробництві листкового тістаГорбань, В. Г.; Чернова, Л. О.; Салтикова, Д. А.
2011-05-19Використання білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини в технологіях січених кулінарних виробівКоваленко, В. О.; Панікарова, Б. О.; Горбань, В. Г.
2013Використання комп’ютерних технологій під час складання раціонів студентамиДуденко, Н. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Горбань, В. Г.; Серік, М. Л.
2012Дослідження реологічних властивостей білково-цукрової суміші з ферментованої яєчної масиАртеменко, В. С.; Горбань, О. В.; Горбань, В. Г.; Малафаєв, М. Т.
2009Перспективи розвитку технологій м'ясних січених напівфабрикатів з використанням композицій протеолітичних ферментних препаратівКоваленко, В. О.; Горбань, В. Г.; Чернова, Л. О.
2011-10-20Реологічні характеристики яєчно-цукрової суміші на основі ферментованої яєчної масиАртеменко, В. С.; Горбань, В. Г.; Горбань, О. В.
2010Технологія виробництва бісквітного тіста на основі ферментованої яєчної масиАртеменко, В. С.; Горбань, В. Г.; Горбань, О. В.
2014-05-22Технологія виробництва м’ясних комбінованих виробів на основі структурованого білка соняшникуГорбань, В. Г.; Павлоцька, Л. Ф.
2013Технологія каротиновмісної добавки на основі мікроводорості Dunaliella salinaДуденко, Н. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Горбань, В. Г.; Антоненко, С. П.; Цибань, Л. С.
2016Удосконалення методики викладання дисципліни «Гігієна і санітарія»Старостенко, Б. О.; Горбань, В. Г.
2015Інноваційні технології та їх упровадження у вищих навчальних закладахДуденко, Н. В.; Горбань, В. Г.; Панікарова, Б. О.