Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24620
Title: Використання білкової добавки з ферментованої колагеновмісної сировини у виробництві листкового тіста
Authors: Салтикова, Д. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Горбань, В. Г.
Чернова, Л. О.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Салтикова Д. А. Використання білкової добавки з ферментованої колагеновмісної сировини у виробництві листкового тіста. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Горбань В. Г., Чернова Л. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 139.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24620
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_139.pdf118.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.