Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Вплив технологічних факторів на процес отримання молочно-білкових копреципітатів із журавлиною | Гніцевич, В. А.; Дейниченко, Л. Г. |
2011-05-19 | Дослідження впливу товщини плівки на кінетику конвективного сушіння грибного пюре | Поперечний, А. М.; Гніцевич, В. А.; Корнійчук, В. Г.; Чехова, Н. С. |
2018 | Дослідження мікроструктури молочно-білкових концентратів | Гніцевич, В. А.; Дейниченко, Л. Г.; Перекрест, В. В.; Гусятник, П. В. |
2013 | Дослідження поверхневих властивостей екстрактів кореня солодки | Гніцевич, В. А.; Кравченко, Н. В. |
2013 | Дослідження фізичних показників напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза | Гніцевич, В. А.; Поперечний, А. М.; Чехова, Н. С. |
2010 | Дослідження хімічного складу та біологічної цінності молочного напівфабрикату з використанням екстракту кореня солодки | Гніцевич, В. А.; Вольнова, Н. В. |
2020 | Клінічні дослідження впливу низьколактозної емульсійної продукції на стан хворих на мальабсорбцію лактози | Гніцевич, В. А.; Гончар, Ю. М. |
2010 | Колоїдно-хімічні властивості модельних систем рослинної сировини | Гніцевич, В. А.; Федотова, Н. А. |
2018 | Мікроструктура молочно-білкових концентратів зі сколотин, отриманих із використанням пюре журавлини | Гніцевич, В. А.; Дейниченко, Л. Г. |
2017 | Низьколактозні кулінарні вироби на основі молочної сироватки | Гніцевич, В. А.; Гончар, Ю. М. |
2013 | Оптимізація піноутворювальної здатності та стійкості піни модельних систем залежно від технологічних чинників | Гніцевич, В. А.; Сабіров, О. В.; Кравченко, Н. В. |
2013 | Перспективні напрями розроблення технології кулінарної продукції геродієтичного харчування | Гніцевич, В. А.; Іващенко, М. В. |
2017 | Поверхнево-активні властивості соків журавлини та калини | Гніцевич, В. А.; Дейниченко, Л. Г. |
2015 | Порівняльна характеристика ФТВ напівфабрикатів на основі сколотин | Гніцевич, В. А.; Попенко, Я. С. |
2023 | Продукти переробки кизилу як функціональний компонент продуктів спеціального призначення | Гніцевич, В. А. |
2018 | Професіонал, учений і керівник | Гніцевич, В. А. |
2012 | Структурно-механічні характеристики м’ясних фаршів із використанням напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза | Гніцевич, В. А.; Левіт, І. Б.; Чехова, Н. С. |
2015 | Технологія напівфабрикату емульсійного соусу з рослинними добавками | Гніцевич, В. А.; Дудинська, В. В. |
2017 | Ферментована молочна сироватка як сировина для низьколактозних харчових продуктів | Гніцевич, В. А.; Гончар, Ю. М. |