Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Гніцевич, В. А.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 22
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Вплив технологічних факторів на процес отримання молочно-білкових копреципітатів із журавлиною
Гніцевич, В. А.
;
Дейниченко, Л. Г.
2011-05-19
Дослідження впливу товщини плівки на кінетику конвективного сушіння грибного пюре
Поперечний, А. М.
;
Гніцевич, В. А.
;
Корнійчук, В. Г.
;
Чехова, Н. С.
2018
Дослідження мікроструктури молочно-білкових концентратів
Гніцевич, В. А.
;
Дейниченко, Л. Г.
;
Перекрест, В. В.
;
Гусятник, П. В.
2013
Дослідження поверхневих властивостей екстрактів кореня солодки
Гніцевич, В. А.
;
Кравченко, Н. В.
2013
Дослідження фізичних показників напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза
Гніцевич, В. А.
;
Поперечний, А. М.
;
Чехова, Н. С.
2010
Дослідження хімічного складу та біологічної цінності молочного напівфабрикату з використанням екстракту кореня солодки
Гніцевич, В. А.
;
Вольнова, Н. В.
2020
Клінічні дослідження впливу низьколактозної емульсійної продукції на стан хворих на мальабсорбцію лактози
Гніцевич, В. А.
;
Гончар, Ю. М.
2010
Колоїдно-хімічні властивості модельних систем рослинної сировини
Гніцевич, В. А.
;
Федотова, Н. А.
2019
Метод case-study як спосіб набуття професійних компетенцій студентами інженерних спеціальностей
Гніцевич, В. А.
;
Юдіна, Т. І.
2018
Мікроструктура молочно-білкових концентратів зі сколотин, отриманих із використанням пюре журавлини
Гніцевич, В. А.
;
Дейниченко, Л. Г.
2017
Низьколактозні кулінарні вироби на основі молочної сироватки
Гніцевич, В. А.
;
Гончар, Ю. М.
2013
Оптимізація піноутворювальної здатності та стійкості піни модельних систем залежно від технологічних чинників
Гніцевич, В. А.
;
Сабіров, О. В.
;
Кравченко, Н. В.
2013
Перспективні напрями розроблення технології кулінарної продукції геродієтичного харчування
Гніцевич, В. А.
;
Іващенко, М. В.
2017
Поверхнево-активні властивості соків журавлини та калини
Гніцевич, В. А.
;
Дейниченко, Л. Г.
2015
Порівняльна характеристика ФТВ напівфабрикатів на основі сколотин
Гніцевич, В. А.
;
Попенко, Я. С.
2019
Проблеми реалізації академічної доброчесності в освітньо-науковому середовищі України
Юдіна, Т. І.
;
Гніцевич, В. А.
2023
Продукти переробки кизилу як функціональний компонент продуктів спеціального призначення
Гніцевич, В. А.
2018
Професіонал, учений і керівник
Гніцевич, В. А.
2012
Структурно-механічні характеристики м’ясних фаршів із використанням напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза
Гніцевич, В. А.
;
Левіт, І. Б.
;
Чехова, Н. С.
2019
Технологічні основи виробництва і використання напівфабрикату на основі молочної сироватки
Гніцевич, В. А.