Browsing by Author Гніцевич, В. А.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 22  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Вплив технологічних факторів на процес отримання молочно-білкових копреципітатів із журавлиноюГніцевич, В. А.; Дейниченко, Л. Г.
2011-05-19Дослідження впливу товщини плівки на кінетику конвективного сушіння грибного пюреПоперечний, А. М.; Гніцевич, В. А.; Корнійчук, В. Г.; Чехова, Н. С.
2018Дослідження мікроструктури молочно-білкових концентратівГніцевич, В. А.; Дейниченко, Л. Г.; Перекрест, В. В.; Гусятник, П. В.
2013Дослідження поверхневих властивостей екстрактів кореня солодкиГніцевич, В. А.; Кравченко, Н. В.
2013Дослідження фізичних показників напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбузаГніцевич, В. А.; Поперечний, А. М.; Чехова, Н. С.
2010Дослідження хімічного складу та біологічної цінності молочного напівфабрикату з використанням екстракту кореня солодкиГніцевич, В. А.; Вольнова, Н. В.
2020Клінічні дослідження впливу низьколактозної емульсійної продукції на стан хворих на мальабсорбцію лактозиГніцевич, В. А.; Гончар, Ю. М.
2010Колоїдно-хімічні властивості модельних систем рослинної сировиниГніцевич, В. А.; Федотова, Н. А.
2019Метод case-study як спосіб набуття професійних компетенцій студентами інженерних спеціальностейГніцевич, В. А.; Юдіна, Т. І.
2018Мікроструктура молочно-білкових концентратів зі сколотин, отриманих із використанням пюре журавлиниГніцевич, В. А.; Дейниченко, Л. Г.
2017Низьколактозні кулінарні вироби на основі молочної сироваткиГніцевич, В. А.; Гончар, Ю. М.
2013Оптимізація піноутворювальної здатності та стійкості піни модельних систем залежно від технологічних чинниківГніцевич, В. А.; Сабіров, О. В.; Кравченко, Н. В.
2013Перспективні напрями розроблення технології кулінарної продукції геродієтичного харчуванняГніцевич, В. А.; Іващенко, М. В.
2017Поверхнево-активні властивості соків журавлини та калиниГніцевич, В. А.; Дейниченко, Л. Г.
2015Порівняльна характеристика ФТВ напівфабрикатів на основі сколотинГніцевич, В. А.; Попенко, Я. С.
2019Проблеми реалізації академічної доброчесності в освітньо-науковому середовищі УкраїниЮдіна, Т. І.; Гніцевич, В. А.
2023Продукти переробки кизилу як функціональний компонент продуктів спеціального призначенняГніцевич, В. А.
2018Професіонал, учений і керівникГніцевич, В. А.
2012Структурно-механічні характеристики м’ясних фаршів із використанням напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбузаГніцевич, В. А.; Левіт, І. Б.; Чехова, Н. С.
2019Технологічні основи виробництва і використання напівфабрикату на основі молочної сироваткиГніцевич, В. А.