Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26235
Title: | Мікроструктура молочно-білкових концентратів зі сколотин, отриманих із використанням пюре журавлини |
Authors: | Гніцевич, В. А. Дейниченко, Л. Г. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Гніцевич В. А., Дейниченко Л. Г. Мікроструктура молочно-білкових концентратів зі сколотин, отриманих із використанням пюре журавлини: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, 19 листопада 2018 р. У 2-х ч. Ч 1. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 82-84. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26235 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
19.11.2018 Розвиток харчов.-82-84.pdf | 3.22 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.