Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26235
Title: Мікроструктура молочно-білкових концентратів зі сколотин, отриманих із використанням пюре журавлини
Authors: Гніцевич, В. А.
Дейниченко, Л. Г.
Issue Date: 2018
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гніцевич В. А., Дейниченко Л. Г. Мікроструктура молочно-білкових концентратів зі сколотин, отриманих із використанням пюре журавлини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 82-84.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26235
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19.11.2018 Розвиток харчов.-82-84.pdf3.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.