Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36778
Title: Вплив технологічних факторів на процес отримання молочно-білкових копреципітатів із журавлиною
Authors: Гніцевич, В. А.
Дейниченко, Л. Г.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гніцевич В. А., Дейниченко Л. Г. Вплив технологічних факторів на процес отримання молочно-білкових копреципітатів із журавлиною. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 32-33.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36778
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_32-33.pdf146.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.