Browsing by Author Гавриш, А. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 19 of 19
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Аглютеновая диета – основа лечения целиакииГавриш, А. В.
2022Актуальні аспекти підготовки фахівців сфери обслуговування та індустрії гостинностіГавриш, А. В.
2013Андрагогіка − сучасна модель навчанняГавриш, А. В.; Нєміріч, О. В.; Шевченко, О. Є.; Доценко, В. Ф.
2020Вивчення впливу йодовмісної добавки на якість майонезуСкирда, О. Є.; Гавриш, А. В.
2019-05-15Визначення якості хлібобулочних виробівСкирда, О. Є.; Гавриш, А. В.
2014Вплив технологічних факторів та терміну зберігання на ступінь збереження β-каротину в пісочному печивіЗадорожня, О. С.; Гавриш, А. В.; Доценко, В. Ф.
2011Дослідження ремісійних характеристик жировмісного оздоблювального напівфабрикату – глазурі, що містить гемове залізоЄвлаш, В. В.; Гавриш, А. В.; Строгаль, М. О.
2017Дослідження форм зв’язку води в кулінарних напівфабрикатах для перших стравПушка, О. С.; Диба, Я. С.; Нєміріч, О. В.; Іщенко, Т. І.; Гавриш, А. В.
2011-05-19Клінічна апробація жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізоГавриш, А. В.; Євлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.
2012Компетентнісний підхід та сучасні моделі навчання у вищих навчальних закладахНєміріч, О. В.; Гавриш, А. В.; Доценко, В. Ф.
2012Обґрунтування технології харчової продукції для людей хворих на целіакіюМирошник, Ю. А.; Гавриш, А. В.; Доценко, В. Ф.
2020Освітньо-виховна модель навчального процесу підготовки здобувачівСкирда, О. Є.; Гавриш, А. В.; Петрова, Т.
2019Парадигма менеджменту освіти в сучасному суспільствіСкирда, О. Є.; Гавриш, А. В.
2012Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарстваРоглєв, Й. Й.; Гавриш, А. В.; Чагайда, А. О.; Доценко, В. Ф.
2014Реологические свойства блинчикового теста с овощными порошкамиНемирич, А. В.; Гавриш, А. В.; Ищенко, Т. И.; Евлаш, В. В.; Тарасенко, Т. А.
2011Створення кондитерської продукції антианемічного спрямування з використанням різних форм залізаГавриш, А. В.; Євлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.
2012Теоретичні аспекти технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінностіГавриш, А. В.; Лявинець, Г. М.; Арсеньєва, Л. Ю.
2010Технологія жирового напівфабрикату для кондитерської та шоколадної глазурі антианемічного спрямуванняПогожих, М. І.; Євлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.; Гавриш, А. В.
2017Шляхи підвищення харчової цінності гарячих солодких стравДудкіна, О. О.; Гавриш, А. В.; Нєміріч, О. В.