Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Аглютеновая диета – основа лечения целиакии | Гавриш, А. В. |
2022 | Актуальні аспекти підготовки фахівців сфери обслуговування та індустрії гостинності | Гавриш, А. В. |
2013 | Андрагогіка − сучасна модель навчання | Гавриш, А. В.; Нєміріч, О. В.; Шевченко, О. Є.; Доценко, В. Ф. |
2020 | Вивчення впливу йодовмісної добавки на якість майонезу | Скирда, О. Є.; Гавриш, А. В. |
2019-05-15 | Визначення якості хлібобулочних виробів | Скирда, О. Є.; Гавриш, А. В. |
2014 | Вплив технологічних факторів та терміну зберігання на ступінь збереження β-каротину в пісочному печиві | Задорожня, О. С.; Гавриш, А. В.; Доценко, В. Ф. |
2011 | Дослідження ремісійних характеристик жировмісного оздоблювального напівфабрикату – глазурі, що містить гемове залізо | Євлаш, В. В.; Гавриш, А. В.; Строгаль, М. О. |
2017 | Дослідження форм зв’язку води в кулінарних напівфабрикатах для перших страв | Пушка, О. С.; Диба, Я. С.; Нєміріч, О. В.; Іщенко, Т. І.; Гавриш, А. В. |
2011-05-19 | Клінічна апробація жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо | Гавриш, А. В.; Євлаш, В. В.; Нєміріч, О. В. |
2012 | Компетентнісний підхід та сучасні моделі навчання у вищих навчальних закладах | Нєміріч, О. В.; Гавриш, А. В.; Доценко, В. Ф. |
2012 | Обґрунтування технології харчової продукції для людей хворих на целіакію | Мирошник, Ю. А.; Гавриш, А. В.; Доценко, В. Ф. |
2020 | Освітньо-виховна модель навчального процесу підготовки здобувачів | Скирда, О. Є.; Гавриш, А. В.; Петрова, Т. |
2019 | Парадигма менеджменту освіти в сучасному суспільстві | Скирда, О. Є.; Гавриш, А. В. |
2012 | Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства | Роглєв, Й. Й.; Гавриш, А. В.; Чагайда, А. О.; Доценко, В. Ф. |
2014 | Реологические свойства блинчикового теста с овощными порошками | Немирич, А. В.; Гавриш, А. В.; Ищенко, Т. И.; Евлаш, В. В.; Тарасенко, Т. А. |
2011 | Створення кондитерської продукції антианемічного спрямування з використанням різних форм заліза | Гавриш, А. В.; Євлаш, В. В.; Нєміріч, О. В. |
2012 | Теоретичні аспекти технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності | Гавриш, А. В.; Лявинець, Г. М.; Арсеньєва, Л. Ю. |
2010 | Технологія жирового напівфабрикату для кондитерської та шоколадної глазурі антианемічного спрямування | Погожих, М. І.; Євлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.; Гавриш, А. В. |
2017 | Шляхи підвищення харчової цінності гарячих солодких страв | Дудкіна, О. О.; Гавриш, А. В.; Нєміріч, О. В. |