Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4869
Title: Обґрунтування технології харчової продукції для людей хворих на целіакію
Authors: Мирошник, Ю. А.
Гавриш, А. В.
Доценко, В. Ф.
Keywords: харчова продукція;заклади ресторанного господарства;целіакія
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Мирошник Ю. А., Гавриш А. В., Доценко В. Ф. Обґрунтування технології харчової продукції для людей хворих на целіакію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 279-283.
Abstract: Проаналізовано перелік продуктів, які за своїм складом містять глютен та є небезпечними для людей хворих на целіакію, зазначено групи харчової продукції, розробка технології яких є вельми актуальним питанням в умовах закладів ресторанного господарства.
Analyzed the list of products which by their composition containing gluten and are dangerous for people suffering on celiac disease, these food groups, development of technology which is a very important issue in schools restaurants.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4869
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_45.pdf263.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.