Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59131
Title: Альтернативні способи приготування фонданів
Authors: Гавриш, А. В.
Дудкіна, О. О.
Губенко, С. О.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гавриш А. В., Дудкіна О. О., Губенко С. О. Альтернативні способи приготування фонданів . Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 13-14.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59131
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-14.pdf131.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.