Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4868
Title: Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства
Authors: Роглєв, Й. Й.
Гавриш, А. В.
Чагайда, А. О.
Доценко, В. Ф.
Keywords: тістові напівфабрикати;заклади ресторанного господарства;швидке заморожування;тісто
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Роглєв Й. Й., Гавриш А. В., Чагайда А. О., Доценко В. Ф. Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 271-278.
Abstract: Розглянуто застосування технології швидкого заморожування тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства.
The work is dedicated to the use of technology rapid freezing dough semis institutions restaurants.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4868
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_44.pdf260.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.