Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4868
Title: | Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства |
Authors: | Роглєв, Й. Й. Гавриш, А. В. Чагайда, А. О. Доценко, В. Ф. |
Keywords: | тістові напівфабрикати;заклади ресторанного господарства;швидке заморожування;тісто |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Роглєв Й. Й., Гавриш А. В., Чагайда А. О., Доценко В. Ф. Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 271-278. |
Abstract: | Розглянуто застосування технології швидкого заморожування
тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства. The work is dedicated to the use of technology rapid freezing dough semis institutions restaurants. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4868 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_44.pdf | 260.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.