Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2009 | Вивчення біологічної активності заморожених БАД із ягід методом біотестування | Павлюк, Р. Ю.; Крячко, Т. В.; Яницький, В. В.; Афанасьєва, В. А.; Максимова, Н. П. |
2019-05-15 | Вивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування ягід та механолізу на активацію і вилучення пектинових речовин із зв’язаного стану у вільний | Погарська, В. В.; Кравчук, Т. В.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М. |
2011 | Вивчення впливу НВЧ-обробки та бланшування на антоціанові речовини під час отримання наноструктурованих порошків із буряку | Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Руда, Л. В. |
2009 | Вплив кріогенного заморожування ягід з різними швидкостями на вегетативні форми мікроорганізмів | Павлюк, Р. Ю.; Соколова, Л. М.; Погарська, В. В.; Крячко, Т. В.; Максимова, Н. П. |
2020 | Вплив кріомеханодеструкції на вилучення пектинових речовин із прихованої неактивної форми у вільний стан | Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М.; Погарський, О. С. |
2011-05-19 | Вітамінні фітодобавки із рослинної сировини для кисломолочних продуктів | Соколова, Л. М.; Максимова, Н. П.; Балабай, К. С. |
2019-05-15 | Вітамінізація кондитерських виробів у формі драже з використанням нетрадиційної сировини у вигляді кріопорошків та екстрактів | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П. |
2021-04-08 | Дослідження вмісту БАР у кріопорошках сублімаційного сушіння та аналогах | Максимова, Н. П.; Китайова, А. С. |
2014-05-22 | Збагачення кондитерських виробів рослинними добавками з нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної сировини | Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М. |
2012 | Кріогенна нанотехнологія швидкозамороженого пюре із хрону з використанням процесів кріодеструкції та механодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Максимова, Н. П. |
2016 | Механохімічні процеси під час підготовки сичугових сирів до плавлення в технології сирних виробів | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Максимова, Н. П. |
2012 | Нанотехнологія одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із столового буряка | Яницький, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П. |
2019-05-15 | Нанотехнологія одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із чорної смородини та оцінка їх якості | Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Кравчук, Т. В. |
2016 | Нанотехнології білкових рослинних добавок, отриманих із використанням неферментативного біокаталізу | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Маціпура, Т. С.; Котюк, Т. В.; Максимова, Н. П. |
2009 | Нанотехнології добавок із хлорофіловмісних овочів з рекордним вмістом хлорофілу та інших БАР з використанням механодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Коробець, Н. В.; Максимова, Н. П.; Гапонцева, О. В. |
2013 | Нанотехнології заморожених пюре із плодів цитрусових з унікальними характеристиками | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Тимофєєва, Н. М.; Максимова, Н. П.; Берестова, А. А.; Борисенко, Т. О. |
2009 | Низькотемпературна активація гідрофільних властивостей каротиноїдів під час переробки каротиновмісних овочів | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Лосева, С. М.; Максимова, Н. П.; Маціпура, А. С. |
2011 | Нове про вплив різних технологічних чинників на трансформацію каротиноїдів у гідрофільну форму | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Лук’янова, В. Г. |
2016 | Нове слово в технології отримання продуктів для здорового харчування на сучасному обладнанні на підприємствах ресторанного бізнесу | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Радченко, Л. О.; Таубер, Р. Д.; Гасанова, А. Е.; Юр’єва, О. О.; Максимова, Н. П. |
2021 | Нове слово в технології ресторанної оздоровчої продукції із каротиновмісних овочів із використанням сучасного обладнання | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М.; Максимова, Н. П. |