Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22214
Title: Дослідження вмісту БАР у кріопорошках сублімаційного сушіння та аналогах
Authors: Китайова, А. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Максимова, Н. П.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Китайова А. С. Дослідження вмісту БАР у кріопорошках сублімаційного сушіння та аналогах. Наук. кер. Н. П. Максимова. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 75
Series/Report no.: Інноваційні технології продуктів оздоровчого харчування для підприємств харчової промисловості, ресторанного бізнесу та торгівлі;Секція 5
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22214
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-75.pdf126.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.