Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51659
Title: Нанотехнологія одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із столового буряка
Authors: Яницький, В. В.
Павлюк, Р. Ю.
Максимова, Н. П.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Яницький В. В., Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П. Нанотехнологія одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із столового буряка. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 101-102.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51659
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_101-102.pdf280.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.