Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2015 | Адресна доставка енергії в процесах сушіння як спосіб підвищення ефективності процесу | Потапов, В. О. |
2012 | Аналіз асортименту та виробництва соків в Україні | Черевична, Н. І.; Богомолов, О. В.; Потапов, В. О. |
2021 | Аналіз впливу режимів роботи холодильної системи на її енергоспоживання | Потапов, В. О.; Смілик, М. В. |
2021-04-08 | Аналіз джерел скидної теплоти в системах охолодження та вентиляції | Потапов, В. О.; Шевцов, М. О. |
2019 | Аналіз кінетики хімічних реакцій з метою обгрунтування якості харчових продуктів | Потапов, В. О.; Семенюк, Д. П. |
2011 | Аналіз стану ринку борошняних кондитерських виробів в Україні | Потапов, В. О.; Калініна, М. О. |
2010 | Аналіз та перспектива підвищення енергоефективності проміжних тепло- та холодоносіїв з використанням вуглецевих нанотрубок | Потапов, В. О.; Шевченко, С. О. |
2011 | Вивчення процесу охолодження рослинної сировини в холодильній камері | Потапов, В. О.; Качалов, В. В.; Щепа, Є. С. |
2019-05-15 | Вивчення якісного складу хладонового екстракту лаврового листа методом газової хроматографії | Євлаш, В. В.; Потапов, В. О.; Пілюгіна, І. С.; Білий, Д. В.; Власенко, Г. С. |
2011-05-19 | Визначення масової частки феруму в білих виноградних винах, що реалізуються в місті Харкові. | Щербакова, Т. В.; Потапов, В. О.; Гапонцева, О. В. |
2013 | Визначення раціональних параметрів концентрування та сушіння сумішей подрібнених пряних овочів при НВЧ-нагріві за умов вакуумування | Потапов, В. О.; Михайлова, С. В.; Щепа, Є. С. |
2011 | Визначення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу очищення бульб картоплі | Дейниченко, Г. В; Потапов, В. О.; Терешкін, О. Г.; Дмитревський, Д. В. |
2011 | Використання регенеративного теплообмінника для підвищення ефективності холодильної установки в системах термо-вологої обробки продуктів харчування | Потапов, В. О.; Мольський, С. М.; Качалов, В. В. |
2010 | Використання теплових насосів у процесі сушіння | Потапов, В. О.; Ковш, І. С. |
2013 | Висвітлення питань удосконалення законодавства в лекціях із дисципліни «Організація захисту прав споживачів» | Потапов, В. О.; Хацкевич, Ю. М.; Гапонцева, О. В. |
2023 | Вплив режиму тепло-масообмінної обробки на вміст доданої вологи у курячому м'ясі | Потапов, В. О.; Мольський, О. С. |
2019-05-15 | Відходи та побічні продукти переробки в харчовій промисловості | Потапов, В. О.; Педорич, І. П. |
2010 | Гідродинамічна модель конвекційного руху у мастильній оболонці універсального жарильного апарата з проміжним обігрівом | Потапов, В. О.; Петренко, О. В. |
2013 | До питання розрахунку внутрішніх джерел теплоти під час мікрохвильової обробки харчових продуктів | Потапов, В. О.; Качалов, В. В.; Михайлова, С. В. |
2023 | Дослідження кінетики сушіння продуктів переробки томатів | Петренко, О. В.; Потапов, В. О. |