Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33079
Title: Визначення масової частки феруму в білих виноградних винах, що реалізуються в місті Харкові.
Authors: Щербакова, Т. В.
Потапов, В. О.
Гапонцева, О. В.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Щербакова Т.В., Потапов В.О., Гапонцева О.В. Визначення масової частки феруму в білих виноградних винах, що реалізуються в місті Харкові. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 31
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33079
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-31.pdf276.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.