Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36754
Title: Вплив режиму тепло-масообмінної обробки на вміст доданої вологи у курячому м'ясі
Authors: Потапов, В. О.
Мольський, О. С.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Потапов В. О., Мольський О. С. Вплив режиму тепло-масообмінної обробки на вміст доданої вологи у курячому м'ясі. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези доповідей Всеукр. науково-практ. конф., 8 червня 2023р.; Харків: ДБТУ, 2023. С. 41-42
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36754
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Probl_enerhoefek_yak_materialy_23-41-42.pdf143.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.