Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29409
Title: Визначення раціональних параметрів концентрування та сушіння сумішей подрібнених пряних овочів при НВЧ-нагріві за умов вакуумування
Authors: Потапов, В. О.
Михайлова, С. В.
Щепа, Є. С.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Потапов В. О., Михайлова С. В., Щепа Є. С. Визначення раціональних параметрів концентрування та сушіння сумішей подрібнених пряних овочів при НВЧ-нагріві за умов вакуумування. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 67-70.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29409
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-67-70.pdf243.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.