Skip navigation
logo sbtu repo
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
English
русский
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 30.
назад
1
2
3
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2016
Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики сирної пасти
Гурський, П. В.
;
Перцевий, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
2016
Рентгеноструктурний аналіз пасти закусочної на основі сиру кисломолочного нежирного
Гурський, П. В.
2016
Технологія пасти закусочної емульсійного типу з використанням сиру кисломолочного нежирного
Гурський, П. В.
2016
Дослідження реологічних характеристик пасти закусочної
Гурський, П. В.
;
Перцевий, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
2013
Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем на основі желатину
Перцевой, М. Ф.
;
Гурський, П. В.
;
Кузнецова, Т. О.
2017
Вивчення основних показників якості паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного
Гурський, П. В.
2019
Дослідження впливу ультразвуку на тиск пресування макаронного тіста
Богомолов, О. В.
;
Гурський, П. В.
;
Іващенко, С. Г.
;
Токолов, Ю. І.
2019
Дослідження стану води в сирній масі методом ядерно-магнітного резонансу
Гурський, П. В.
;
Перцевой, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Кондрашина, Л. А.
2011
Дослідження втрат речовин за гідротермічної обробки ядра соняшникового насіння
Гурський, П. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Перцевой, Ф. В.
2010
Дослідження структурно-механічних властивостей продукту структурованого
Колеснікова, М. Б.
;
Перцевий, М. Ф.
;
Гурський, П. В.
Просмотр
Автор
11
Бідюк, Д. О.
8
Перцевой, Ф. В.
8
Токолов, Ю. І.
7
Іващенко, С. Г.
5
Обозна, М. В.
5
Перцевий, М. Ф.
4
Перцевий, Ф. В.
3
Богомолов, О. В.
3
Колеснікова, М. Б.
2
Денисенко, С. А.
.
дальше >
Тема
2
продукт структурований
2
сир кисломолочний
2
ядерно-магнітний резонанс
1
coupled water
1
nuclear magnetic resonance
1
protein hydration
1
spin spin
1
spin – spin relaxation
1
water dipole
1
«зв’язана» вода
.
дальше >
по дате выпуска
7
2019
5
2014
5
2016
4
2010
3
2011
3
2013
1
2012
1
2015
1
2017
Has File(s)
30
true