Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 2842 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Перспективы актуализации сегментирования национального рынка сухого картофеляПрядко, О. Н.
2016Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики сирної пастиГурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О.
2016Рентгеноструктурний аналіз пасти закусочної на основі сиру кисломолочного нежирногоГурський, П. В.
2016Обгрунтування параметрів секційного транспортеру коноплежаткиГридякін, В. О.; Маринченко, Є. О.
2016Застосування засобів на основі активного хлору під час очищення клеровки тростинного цукру-сирцюГусятинська, Н. А.; Романченко, Н. М.; Тетерина, С. Н.
2016Використання пересмаженої соняшникової олії для біосинтезу мікробного полісахариду етаполануІвахнюк, М. О.; Вороненко, А. А.; Пирог, Т. П.
2016Дослідження можливості використання нетрадиційної сировини в рецептурах пиваМельник, І. В.; Гнатовська, Д. О.
2016Дослідження параметрів уф-обробки сироватки з-під кислого сируДейниченко, Г. В.; Гузенко, В. В.; Мазняк, З. О.
2016Технологія пасти закусочної емульсійного типу з використанням сиру кисломолочного нежирногоГурський, П. В.
2016Дослідження реологічних характеристик пасти закусочноїГурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О.