Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 126 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики сирної пастиГурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О.
2016Рентгеноструктурний аналіз пасти закусочної на основі сиру кисломолочного нежирногоГурський, П. В.
2016Технологія пасти закусочної емульсійного типу з використанням сиру кисломолочного нежирногоГурський, П. В.
2016Дослідження реологічних характеристик пасти закусочноїГурський, П. В.; Перцевий, Ф. В.; Бідюк, Д. О.
2013Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем на основі желатинуПерцевой, М. Ф.; Гурський, П. В.; Кузнецова, Т. О.
2017Вивчення основних показників якості паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирногоГурський, П. В.
2019Дослідження впливу ультразвуку на тиск пресування макаронного тістаБогомолов, О. В.; Гурський, П. В.; Іващенко, С. Г.; Токолов, Ю. І.
2019Дослідження стану води в сирній масі методом ядерно-магнітного резонансуГурський, П. В.; Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Кондрашина, Л. А.
2011Дослідження втрат речовин за гідротермічної обробки ядра соняшникового насінняГурський, П. В.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, Ф. В.
2010Дослідження структурно-механічних властивостей продукту структурованогоКолеснікова, М. Б.; Перцевий, М. Ф.; Гурський, П. В.