Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 126 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
4
...
13
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Дослідження впливу олії рафінованої на реологічні характеристики сирної пасти
Гурський, П. В.
;
Перцевий, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
2016
Рентгеноструктурний аналіз пасти закусочної на основі сиру кисломолочного нежирного
Гурський, П. В.
2016
Технологія пасти закусочної емульсійного типу з використанням сиру кисломолочного нежирного
Гурський, П. В.
2016
Дослідження реологічних характеристик пасти закусочної
Гурський, П. В.
;
Перцевий, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
2013
Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем на основі желатину
Перцевой, М. Ф.
;
Гурський, П. В.
;
Кузнецова, Т. О.
2017
Вивчення основних показників якості паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного
Гурський, П. В.
2019
Дослідження впливу ультразвуку на тиск пресування макаронного тіста
Богомолов, О. В.
;
Гурський, П. В.
;
Іващенко, С. Г.
;
Токолов, Ю. І.
2019
Дослідження стану води в сирній масі методом ядерно-магнітного резонансу
Гурський, П. В.
;
Перцевой, Ф. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Кондрашина, Л. А.
2011
Дослідження втрат речовин за гідротермічної обробки ядра соняшникового насіння
Гурський, П. В.
;
Бідюк, Д. О.
;
Перцевой, Ф. В.
2010
Дослідження структурно-механічних властивостей продукту структурованого
Колеснікова, М. Б.
;
Перцевий, М. Ф.
;
Гурський, П. В.
Discover
Author
75
Богомолов, О. В.
68
Іващенко, С. Г.
46
Денисенко, С. А.
19
Шерстюк, В. С.
16
Кісь-Коркіщенко, Л. В.
13
Бідюк, Д. О.
12
Перцевой, Ф. В.
8
Токолов, Ю. І.
6
Лук' янов, І. М.
6
Перцевий, Ф. В.
.
next >
Subject
2
продукт структурований
2
сир кисломолочний
2
ядерно-магнітний резонанс
1
coupled water
1
energy intensity
1
equipment
1
grain
1
NaKMЦ
1
nuclear magnetic resonance
1
process
.
next >
Date issued
91
2020 - 2024
31
2010 - 2019
4
2001 - 2009
Has File(s)
126
true