Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 63631-63640 of 64087 (Search time: 0.039 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Дослідження перетравлюваності білків in vitro в білкових пастах для дитячого харчуванняТкаченко, Н. А.; Українцева, Ю. С.; Назаренко, Ю. В.
2015Комбіновані ферментовані біфідовмісні молочно-зернові напоїТкаченко, Н. А.; Некрасов, П. О.
2015Органічне виробництво – запорука безпеки та якостіСкрипка, Л. І.; Кривобік, Р. А.
2024Обґрунтування технології охолодженої м'ясної січеної кулінарної продукції централізованого виробництваЧорна, Ніна Вікторівна; Діденко, Олексій Ігорович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення харчової продукції з гетерогенною (пінною) структурою з використанням аквафабиГринченко, О. О.; Кузьміна (Філіна), Анастасія Михайлівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології борошняних страв з використанням безглютенових видів борошнаЧорна, Ніна Вікторівна; Кравченко, Олена Романівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології кремів на основі жирового напівфабрикату для десертної продукціїОмельченко, Світлана Борисівна; Орищенко, Валерія Богданівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології пасти закусочної на основі сквашених вершківОмельченко, Світлана Борисівна; Гарбуз, Дмитро Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології заморожених десертів на основі молочної сировини з регульованим сольовим складомГринченко, О. О.; Рогожа, Катерина Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології страв за системою роздільного харчуванняФедак, Наталя Василівна; Кравчунас, Олена Олександрівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії