Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 62921-62930 of 62969 (Search time: 0.039 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Deutsch für technologen .Teil 2Скриннік, Наталія Анатоліївна
2015Вплив плодово-овочевих кріопаст на рухомість води в мармеладі желейно-фруктовомуАртамонова, М. В.; Шматченко, Н. В.; Дьяков, О. Г.
2015Дослідження впливу тривалості замішування тіста на показники якості безглютенового хлібаГрищенко, А. М.; Слобожан, А. О.
2015Використання шроту з насіння льону для збагачення пшеничного хлібаБондаренко, Ю. В.; Ющенко, Г. П.; Іжевська, О. П.
2015Фітодобавки імунного спрямування в технології кисломолочних напоївГачак, Ю. Р.; Михайлицька, О. Р.; Ваврисевич, Я. С.
2015Можливості використання СБС у м’ясних комбінованих виробахГорбань, В. Г.; Павлоцька, Л. Ф.
2015Технологічна придатність м’яса та основні причини її погіршенняВіннікова, Л. Г.; Цигура, В. В.
2015Продукти харчування нової генераціїБолгова, Н. В.
2024Порівняльний аналіз результатів нормативної грошової оцінки земель територіальних громад Львівської області: виявлення особливостей та чинників, що на них впливаютьСадовий, І. І.; Сергієнко, Антон Юрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра управління земельними ресурсами, геодезії та кадастру
2015Вивчення впливу кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібнення на пектинові речовини ягід під час отримання заморожених дрібнодисперсних пюре з нихПавлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.