Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 62851-62860 of 63013 (Search time: 0.038 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Development of special-purpose breakfast technology with antioxidantsZhetenova, Madina Serikovna; Nabiyeva, Zhanar Serikbolovna; Zhaksylykova, Gulshat Nurmukhanbetovna; Daribayeva, Gulnur Тleukhanovna; Коzybaev, Аsilbek Кozybaevich
2023Investigation of the effekt of preliminary enzymatic treatment on some biologically active compounds and antioksidant properties of black elderberry and hawthorn berriesMaharramova, S. İ.; Kazimova, İ. H.; Mammadaliyeva, M. X.
2023Розроблення здобного печива для хворих на цукровий діабет покращеного нутрієнтного складуДорохович, В. В.
2023Influence of xanthan gum on the structure of dough and quality of bread made from sprouted wheat grainSamokhvalova, O. V.; Oliinyk, S. G.; Stepankova, G. V.
2023Justification and the recipe of the national fermented milk product «Ulpekti Katyk».Мynbayeva, A. B.; Kelesbekova, U. M.; Kopzhassarova, D. K.
2023Physico-chemical characteristics of bio yoghurts based on goat's milkMadi, Sayazhan; Assembayeva, Elmira; Iliyaskyzy, Marzhan
2023Технологія зефіру підвищеної харчової цінностіАртамонова, М. В.
2023Prospects of the use of complex mixtures with cryostabilizer properties in technologies of frozen meat productsZhelievа, T.
2023Використання плодово-ягідної пасти в технології кремово-збивних цукеркових масШидакова-Каменюка, О. Г.; Касабова, К. Р.; Болховітіна, О. І.
2023Розробка технології хлібу функціонального призначення з використанням рослинних добавокГоряйнова, Ю. А.; Школа, К. В.; Єріс, Ю. В.; Крилова, Є. А.