Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38705
Title: Physico-chemical characteristics of bio yoghurts based on goat's milk
Authors: Madi, Sayazhan
Assembayeva, Elmira
Iliyaskyzy, Marzhan
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Madi S., Assembayeva E., Iliyaskyzy M. Physico-chemical characteristics of bio yoghurts based on goat's milk. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 110-111
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38705
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-111-112.pdf144.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.