Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38710
Title: | Influence of xanthan gum on the structure of dough and quality of bread made from sprouted wheat grain |
Authors: | Samokhvalova, O. V. Oliinyk, S. G. Stepankova, G. V. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Samokhvalova O. V., Oliinyk S. G., Stepankova G. V. Influence of xanthan gum on the structure of dough and quality of bread made from sprouted wheat grain. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 120-121 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38710 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-121-122.pdf | 122.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.