Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38709
Title: Prospects of the use of complex mixtures with cryostabilizer properties in technologies of frozen meat products
Authors: Zhelievа, T.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Zhelievа T. Prospects of the use of complex mixtures with cryostabilizer properties in technologies of frozen meat products. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 118-119
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38709
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-119-120.pdf165.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.