Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38709
Title: | Prospects of the use of complex mixtures with cryostabilizer properties in technologies of frozen meat products |
Authors: | Zhelievа, T. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Zhelievа T. Prospects of the use of complex mixtures with cryostabilizer properties in technologies of frozen meat products. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 118-119 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38709 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-119-120.pdf | 165.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.