Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38711
Title: | Технологія зефіру підвищеної харчової цінності |
Authors: | Артамонова, М. В. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Артамонова М. В. Технологія зефіру підвищеної харчової цінності. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 122-123 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38711 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-123-124.pdf | 139.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.