Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38739
Title: | Розробка технології хлібу функціонального призначення з використанням рослинних добавок |
Authors: | Горяйнова, Ю. А. Школа, К. В. Єріс, Ю. В. Крилова, Є. А. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Горяйнова Ю. А., Школа К. В., Єріс Ю. В., Крилова Є. А. Розробка технології хлібу функціонального призначення з використанням рослинних добавок. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 148-149 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38739 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-149-150.pdf | 134.77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.