Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38739
Title: Розробка технології хлібу функціонального призначення з використанням рослинних добавок
Authors: Горяйнова, Ю. А.
Школа, К. В.
Єріс, Ю. В.
Крилова, Є. А.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Горяйнова Ю. А., Школа К. В., Єріс Ю. В., Крилова Є. А. Розробка технології хлібу функціонального призначення з використанням рослинних добавок. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 148-149
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38739
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-149-150.pdf134.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.