Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 17 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Дослідження технологічних схем при підготовці молока для виробництва сируМогутова, В. Ф.; Машкін, М. І.; Богомолов, О. В.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І.
2017Використання технології електророзпилювання рідини "Електроспрей" з метою активізації сичужного ферменту для виробництва сирівЛадика, Л. М.; Машкін, М. І.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І.; Богомолова, В. П.
2017Сиропридатність молока та якість сиру в залежності від генотипу корівЛадика, Л. М.; Машкін, М. І.; Богомолов, О. В.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І.
2019Доцільність застосування дисципліни «Електронна комерція та державні закупівлі» при підготовці студентів-магістрів навчально-наукового інституту переробних і харчових виробництвБредихін, В. В.; Коваленко, С. М.; Денисенко, С. А.; Чалий, І. В.
2019Аналіз способів виробництва м'яких сирів з відновленого молокаМашкін, М. І.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І.
2019Визначення умов відсутности банкрутства страхової компанії в моделі індивідуального ризикуДенисенко, С. А.; Дубницький, В. Ю.; Ходирєв, О. І.; Черепньов, І. А.
2018Проблеми накопичення і переробки твердих побутових відходів великих міст УкраїниКісь, В. М.; Денисенко, С. А.; Кісь, О. В.
2018Активація закваски електромагнітним полем при виробництві кисломолочного продукту – ряженкиМашкін, М. І.; Бредихін, В. В.; Денисенко, С. А.; Могутова, В. Ф.; Богомолова, В. П.
2014Вплив концентрату сироваткових білків на властивості згустку при виробництві низькокалорійних сирівМашкін, М. І.; Могутова, В. Ф.; Воліна, О. А.; Богомолов, О. В.; Токолов, Ю. І.; Денисенко, С. А.
2014Досвід співпраці викладачів різних кафедр університету при викладанні окремих курсів студентам-магістрам спеціальності «обладнання переробних і харчових виробництв»Богомолов, О. В.; Мегель, Ю. Є.; Денисенко, С. А.; Чалий, І. В