Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/3756
Title: | Сиропридатність молока та якість сиру в залежності від генотипу корів |
Other Titles: | Сыропригодность молока и качество сыра в зависимости от генотипа коров Molecularity of milk and quality of arrow in dependence from crop genotypes |
Authors: | Ладика, Л. М. Машкін, М. І. Богомолов, О. В. Денисенко, С. А. Токолов, Ю. І. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Citation: | Ладика Л. М., Машкін М. І., Богомолов О. В., Денисенко С. А., Токолов Ю. І. Сиропридатність молока та якість сиру в залежності від генотипу корів. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2 (1). С. 55-57. |
Series/Report no.: | Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 2 (1) |
Abstract: | Встановлено, що чистопородні корови швіцької породи, а також різної кровності за швіцькою породою характеризуються високою якістю та доброю сиропридатністю молока, і виготовлені з нього сири віднесені до вищого ґатунку. Установлено, что чистопородные коровы швицкой породы, а также различной кровности по швицкой породе характеризуются высоким качеством и хорошей сыропригодностью молока, а произведенные из него сыры отнесены к высшему сорту. It has been established that pure-breeding cows of Shvitsky breed, as well as various clover, are characterized by high quality and good cheese-milk qualities, and cheeses made from it are classified as higher grade. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3756 |
Appears in Collections: | № 2 (1) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.