Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3756
Title: Сиропридатність молока та якість сиру в залежності від генотипу корів
Other Titles: Сыропригодность молока и качество сыра в зависимости от генотипа коров
Molecularity of milk and quality of arrow in dependence from crop genotypes
Authors: Ладика, Л. М.
Машкін, М. І.
Богомолов, О. В.
Денисенко, С. А.
Токолов, Ю. І.
Issue Date: 2017
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Ладика Л. М., Машкін М. І., Богомолов О. В., Денисенко С. А., Токолов Ю. І. Сиропридатність молока та якість сиру в залежності від генотипу корів. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2 (1). С. 55-57.
Series/Report no.: Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 2 (1)
Abstract: Встановлено, що чистопородні корови швіцької породи, а також різної кровності за швіцькою породою характеризуються високою якістю та доброю сиропридатністю молока, і виготовлені з нього сири віднесені до вищого ґатунку.
Установлено, что чистопородные коровы швицкой породы, а также различной кровности по швицкой породе характеризуются высоким качеством и хорошей сыропригодностью молока, а произведенные из него сыры отнесены к высшему сорту.
It has been established that pure-breeding cows of Shvitsky breed, as well as various clover, are characterized by high quality and good cheese-milk qualities, and cheeses made from it are classified as higher grade.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3756
Appears in Collections:№ 2 (1)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15.pdf586.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.