Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4954
Title: Доцільність застосування дисципліни «Електронна комерція та державні закупівлі» при підготовці студентів-магістрів навчально-наукового інституту переробних і харчових виробництв
Other Titles: Целесообразность исрользования дисциплины «Электронная коммерция и государственные закупки» при подготовке студентов-магистров учебно-научного института перерабатывающих и пищевых производств
Expediency of use of the discipline "Electronic commerce and state purchases" when training students-masters of the educational and food production processing institute
Authors: Бредихін, В. В.
Коваленко, С. М.
Денисенко, С. А.
Чалий, І. В.
Issue Date: 2019
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Бредихін В. В., Коваленко С. М., Денисенко С. А., Чалий І. В. Доцільність застосування дисципліни «Електронна комерція та державні закупівлі» при підготовці студентів-магістрів навчально-наукового інституту переробних і харчових виробництв. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 52-60.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207
Abstract: У статті аналізуються доцільність використання дисципліни «Електронна комерція і державні закупівлі» при підготовці студентів-магістрів навчально-наукового інституту переробних і харчових виробництв. Ключові слова: електронна комерція, компетенції, підготовка студентів, інформаційні технології, сучасний бізнес.
В статье анализируются целесообразность использования дисциплины «Электронная коммерция и государственне закупки» при подготовке студентов-магистров учебно-научного института перерабатывающих и пищевых производств. Ключевые слова: электронная коммерция, компетенции, подготовка студентов, информационные технологии, современный бизнес.
The article deals with the analysis of some examples of collaboration of lectures from different university departments during the teaching of particular courses to the master students of “Processing and food production equipment” specialty. Key words: e-commerce, competencies, student training, information technologies, modern business.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4954
Appears in Collections:Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.pdf390.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.