Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3720
Title: | Використання технології електророзпилювання рідини "Електроспрей" з метою активізації сичужного ферменту для виробництва сирів |
Other Titles: | Использование технологии электрорасылительной жидкости "Электроспрей" с целью активизации сычужного фермента для производства сыров Use of electrospray electosyland liquid technology, with the purpose of activation of the sulfuric for the production of cheeses |
Authors: | Ладика, Л. М. Машкін, М. І. Денисенко, С. А. Токолов, Ю. І. Богомолова, В. П. |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Citation: | Ладика Л. М., Машкін М. І., Денисенко С. А., Токолов Ю. І., Богомолова В. П. Використання технології електророзпилювання рідини "Електроспрей" з метою активізації сичужного ферменту для виробництва сирів. Інженерія переробних і харчових виробництв. 2017. № 2 (1). С. 11-14. |
Series/Report no.: | Інженерія переробних і харчових виробництв;№ 2 (1) |
Abstract: | У роботі описаний метод активізації сичужного ферменту, оснований на електрофізичній обробці розчину безпосередньо технології "Електроспрей", який підвищує його активність. В работе описан метод активации сычужного фермента, основаны й на электрофизической обработке раствора посредством технологии "Электроспрей". The metod of rennet enzyme activation by means of electrophysical treatment ("Electrospray") technology of the solytion has been described. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/3720 |
Appears in Collections: | № 2 (1) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.