Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30386
Title: Досвід співпраці викладачів різних кафедр університету при викладанні окремих курсів студентам-магістрам спеціальності «обладнання переробних і харчових виробництв»
Other Titles: Опыт сотрудничества преподавателей разных кафедр университета при преподавании отдельных курсов студентам-магистрам специальности «оборудование перерабатывающих и пищевых производств»
Experience co-teachers of different departments of the university in teaching a separate course master students of specialty "process equipment manufacturing"
Authors: Богомолов, О. В.
Мегель, Ю. Є.
Денисенко, С. А.
Чалий, І. В
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Богомолов О. В. , Мегель Ю. Є. , Денисенко С. А. , Чалий І. В Досвід співпраці викладачів різних кафедр університету при викладанні окремих курсів студентам-магістрам спеціальності «обладнання переробних і харчових виробництв» . Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 12-19
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Abstract: У статті аналізуються деякі приклади співпраці викладачів різних кафедр університету при викладанні окремих курсів студентам-магістрам спеціальності «Обладнання переробних і харчових виробництв»
В статье анализируются некоторые примеры сотрудничества преподавателей разных кафедр университета при преподавании отдельных курсов студентам-магистрам специальности «Оборудование перерабатывающих и пищевых производств»
The article deals with the analysis of some examples of collaboration of lectures from different university departments during the teaching of particular courses to the master students of “Processing and food production equipment” specialty
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30386
Appears in Collections:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№152_2014_4.pdf246.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.