Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 91
Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Розробка нових сиркових десертів із додаванням зернових інгредієнтів та їх товарознавча оцінка | Дуденко, Н. В.; Черевична, Н. І.; Гапонцева, О. В. |
2012 | Дослідження впливу жиру на збереження свіжості безбілкового хліба | Луньова, О. С.; Дьяков, О. Г.; Торяник, О. І. |
2012 | Оптимізація технологічних параметрів приготування желейного мармеладу з кріас-порошками | Туз, Н. Ф.; Артамонова, М. В.; Лисюк, Г. М. |
2012 | Наукове обґрунтування нового методу підготовки харчових продуктів та сировини до товарознавчого аналізу | Погожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Гордієнко, В. В.; Мовчан, А. О. |
2012 | Особливості процесу заморожування грибів глива звичайна та продуктів їх переробки | Погожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Піддубний, В. В.; Штих, С. В. |
2012 | Використання електрофізичних характеристик перцю солодкого для експрес-аналізу якості | Погожих, М. І.; Одарченко, Д. М.; Діденко, О. В.; Даниленко, Л. В. |
2012 | Способи зниження токсичного ефекту алкоголю на організм | Головко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В. |
2012 | Дослідження впливу напівфабрикату йодобілкового на емульсійну стійкість майонезу | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Бакіров, М. П. |
2012 | Дослідження впливу напівфабрикату білково-мінерального на вологозв’язуючі властивості м’ясних фаршів | Головко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В. |
2012 | Маркетингові дослідження сфери роздрібної торгівлі борошняними виробами в місті Харкові | Михайлов, В. М.; Чуйко, А. М.; Чуйко, М. М.; Томашевська, Р. Я. |
2012 | Дослідження функціональних можливостей грилів | Афукова, Н. О.; Захваткіна, О. В. |
2012 | Вплив конструктивних чинників відцентрово-пневматичної форсунки на дисперсність факела розпилення пивних дріжджів | Якобчук, Р. Л.; Яровий, В. Л. |
2012 | Экспериментальный комплекс для исследования процессов тепло- и массопереноса в устройствах инфракрасной сушки продуктов питания | Завалий, А. А.; Янович, И. В. |
2012 | Кінетика сушіння виноградної вичавки в тепломасообмінному модулі з внутрішнім нагрівачем | Потапов, В. О.; Якушенко, Є. М. |
2012 | Дослідження умов рівномірного нагрівання харчової сировини у функціональній ємності НВЧ-сушарки | Потапов, В. О.; Цуркан, М. М. |
2012 | Експериментальне дослідження впливу частоти хвиль та тривалості ультразвукової обробки на розподіл розмірів кульок жирової фази в емульсії | Дейниченко, Г. В.; Постнов, Г. М.; Червоний, В. М. |
2012 | Електричні та теплометричні показники електроконтактного нагрівання | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О. |
2012 | Енергетична ефективність апаратів для кондуктивного жарення м’яса | Черевко, О. І.; Скрипник, В. О. |
2012 | Підвищення ефективності теплообміну роторного плівкового випарника | Черевко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є. |
2012 | Отримання м’ясних аналогів шляхом екструзії | Черевко, О. І.; Маяк, О. А. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 91