Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4708
Title: Дослідження умов рівномірного нагрівання харчової сировини у функціональній ємності НВЧ-сушарки
Authors: Потапов, В. О.
Цуркан, М. М.
Keywords: НВЧ-сушіння;НВЧ-сушарки;рівномірне нагрівання;харчова сировина
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Потапов В. О., Цуркан М. М. Дослідження умов рівномірного нагрівання харчової сировини у функціональній ємності НВЧ-сушарки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 112-119.
Abstract: Розглянуто питання визначення умов рівномірного нагріву зневоднюваної сировини у функціональній ємності НВЧ-сушарки, що є одним з основних факторів підвищення енергоефективності процесу НВЧ-сушіння.
The question of determination of terms of the even heating of the dehydrated raw material is considered in the functional capacity of MV-dryer, that is one of basic factors of increase of energyefficiency of process of MV-drying.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4708
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_19.pdf219.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.