Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4708
Title: | Дослідження умов рівномірного нагрівання харчової сировини у функціональній ємності НВЧ-сушарки |
Authors: | Потапов, В. О. Цуркан, М. М. |
Keywords: | НВЧ-сушіння;НВЧ-сушарки;рівномірне нагрівання;харчова сировина |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Потапов В. О., Цуркан М. М. Дослідження умов рівномірного нагрівання харчової сировини у функціональній ємності НВЧ-сушарки. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 112-119. |
Abstract: | Розглянуто питання визначення умов рівномірного нагріву
зневоднюваної сировини у функціональній ємності НВЧ-сушарки, що є одним з
основних факторів підвищення енергоефективності процесу НВЧ-сушіння. The question of determination of terms of the even heating of the dehydrated raw material is considered in the functional capacity of MV-dryer, that is one of basic factors of increase of energyefficiency of process of MV-drying. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4708 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_19.pdf | 219.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.