Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4710
Назва: Кінетика сушіння виноградної вичавки в тепломасообмінному модулі з внутрішнім нагрівачем
Автори: Потапов, В. О.
Якушенко, Є. М.
Ключові слова: сушіння;змішане теплопідведення ЗТП-сушіння;виноградні вичавки;внутрішній нагрівач;тепломасообмінний модуль (ТМОМ)
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Потапов В. О., Якушенко Є. М. Кінетика сушіння виноградної вичавки в тепломасообмінному модулі з внутрішнім нагрівачем. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 119-127.
Короткий огляд (реферат): Наведено результати досліджень кінетики вологовмісту та температури в процесі сушіння змішаним теплопідведенням (ЗТП-сушіння) виноградної вичавки в тепломасообміному модулі (ТМОМ) з внутрішнім нагрівачем.
The paper presents the results of a study of the kinetics of moisture content and temperature of the grape pomace during STP-drying in the heat mass transfer unit with an internal heater.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4710
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_20.pdf251.68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.