Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4710
Назва: | Кінетика сушіння виноградної вичавки в тепломасообмінному модулі з внутрішнім нагрівачем |
Автори: | Потапов, В. О. Якушенко, Є. М. |
Ключові слова: | сушіння;змішане теплопідведення ЗТП-сушіння;виноградні вичавки;внутрішній нагрівач;тепломасообмінний модуль (ТМОМ) |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Потапов В. О., Якушенко Є. М. Кінетика сушіння виноградної вичавки в тепломасообмінному модулі з внутрішнім нагрівачем. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 119-127. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено результати досліджень кінетики вологовмісту та
температури в процесі сушіння змішаним теплопідведенням (ЗТП-сушіння)
виноградної вичавки в тепломасообміному модулі (ТМОМ) з внутрішнім
нагрівачем. The paper presents the results of a study of the kinetics of moisture content and temperature of the grape pomace during STP-drying in the heat mass transfer unit with an internal heater. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4710 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_20.pdf | 251.68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.