Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4787
Title: Розробка нових сиркових десертів із додаванням зернових інгредієнтів та їх товарознавча оцінка
Authors: Дуденко, Н. В.
Черевична, Н. І.
Гапонцева, О. В.
Keywords: сиркові десерти;харчові волокна;товарознавча оцінка;зменшена енергетична цінність;зернові нгредієнти;наповнювачі
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дуденко Н. В., Черевична Н. І., Гапонцева О. В. Розробка нових сиркових десертів із додаванням зернових інгредієнтів та їх товарознавча оцінка. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 204-210.
Abstract: Розглянуто питання розробки рецептур сиркових десертів із використанням зернових інгредієнтів як наповнювачів. Товарознавча оцінка нових сиркових виробів показала, що розроблені продукти мають оптимальне співвідношення жирів та білків, зменшену енергетичну цінність порівняно з сирковими десертами промислового виробництва, а також збагачені харчовими волокнами.
Considered the issues of development of formulations cheese desserts use as fillers cereal ingredients. Commodity assessment of new cheese products has shown that the developed products are the optimum ratio of fat and protein, reduced energy value compared with cheese desserts industrial production, as well as enriched with dietary fibers.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4787
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_33.pdf290.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.